serveis exclusius per a animals de companyiaPioners des de 1997


Última Llar som una empresa que oferim serveis funeraris per a animals de companyia, amb cementiri exclusiu per poder acompanyar i recordar les nostres estimades mascotes amb la professionalitat i el respecte que es mereixen.Fundats l'any 1997, som la primera empresa a la província de Tarragona en oferir aquest tipus de servei enfocat als animals de companyia. Estem en un paratge rural, al bell mig de la natura, en un lloc tranquil i recollit, als afores de Reus en terme municipal de Riudoms.
Disposem dels serveis d'enterrament i d'incineració tant individuals com en comú. El nostre cementiri es va obrir al públic l'abril de 1997. Des de llavors hem crescut i hem fet diverses ampliacions de l'espai. A Última Llar tenim un servei telefònic d'atenció al client les 24 hores i obrim el cementiri tots els dies de l'any. Disposem d'un ampli aparcament de vehicles.

Serveis funeraris complets

Deixa que t'assessorem sobre les opcions d'enterrament o incineració. Disposem de fosses individuals i comunes. També tenim un espai reservat per a dipositar les cendres del teu animal de companyia o pots endur-te a casa una urna funerària.

Estem especialitzats en recollida a domicili d'animals difunts en nuclis urbans i interurbans en espais com carreteres, autopistes, etc. Sempre amb l'experiència, el respecte i la delicadesa que mereixen aquests moments de recent traspàs.

veure els serveis i les diferents opcions

Cementiri obert tots els dies de l'any

CONTACTA'NS