Professionals amb vocació de servei


Des de fa més de 20 anys, Última Llar és referent i pionera a la província de Tarragona en serveis d'enterrament i d'incineració d'animals de companyia. Oferim un servei funerari professional i respectuós. Com a empresa animalista que som, empatitzem amb tu i la teva pèrdua i t'assessorem sobre les diferents opcions d'enterrament o d'incineració per al teu inseparable amic i company.
Pots triar entre un enterrament clàssic al nostre cementiri especialitzat —en fossa individual o comuna— o una incineració per poder depositar les restes en la nostra fossa de cendres o endur-te-les en una urna funerària. Fem recollida a domicili del teu animal sense vida i t'informem i assessorem de les diferents opcions. Obrim el jardí-cementiri tots els dies de l'any. D'aquesta manera els podràs visitar sempre que ho desitgis.

Enterrament o incineració?

Tant de bo els nostres animals de companyia puguessin estar amb nosaltres eternament!Malauradament és possible que durant la nostra vida haguem de veure com més d'un ens deixa per sempre. La normativa vigent ens obliga a enterra-los o incinerar-los en espais especialitzats. Coneixedors del teu dol, a Última Llar t'oferim el nostre espai entre la natura, respectuós i tranquil. Un jardí on la teva mascota tindrà la seva darrera llar i tu podràs visitar-la sempre que vulguis.

Tant si tries enterrament com si tries incineració, les restes descansaran al nostre jardí-cementiri. Escollint la modalitat d'incineració individual podràs endur-te les cendres en una urna. Si tens dubtes, vine a conèixer el nostre espai natural i t'assessorament en la presa de decisió.

TIPUS D'ENTERRAMENTS I INCINERACIONS


La fossa individual

A Última Llar oferim la possibilitat d'enterrar els animals de companyia en fosses individuals. Tenim fosses individuals de diferents mides, adaptades per a tot tipus d'animals.La fossa individual es cobreix amb grava volcànica i es col·loca una rajola numerada, inclosa en el servei. Opcionalment es pot posar un monòlit de pedra, una placa amb una inscripció i una foto de l'animal difunt sobre suport ceràmic, per al record. Existeix la possibilitat d'enterrar més d'un animal dins la mateix fossa individual. El manteniment de la fossa individual es fa mitjançant el pagament d'una quota anual.
contacta'ns

La fossa comuna

L'enterrament en fossa comuna permet que la teva mascota reposi en l'espai del nostre cementiri sense necessitat de tenir un espai personal. Descansarà en un espai físic on la puguis visitar i homenatjar juntament amb altres animals de companyia.
contacta'ns

La incineració individual

Amb aquest opció incinerem el difunt animal de forma individual. El nostre modern forn d'incineració compleix les normatives per a l'activitat concreta d'incineració d'animals de companyia. En acabar la incineració, les cendres es poden depositar en una fossa específica per a cendres d'animals incinerats individualment (en bossa individual) o te les pots endur en una urna funerària, inclosa en el servei. Opcionalment disposem de diferents models i tamanys d'urnes, segons el volum de les cendres i les teves preferències.
veure models d'urnescontacta'ns

La incineració comuna

Amb aquesta opció incinerem els difunts animals de forma col·lectiva, i es depositen les restes en les fosses comunes per a cendres, en el mateix cementiri. El nostre modern forn d'incineració compleix les normatives per a aquesta activitat específica d'incineració d'animals de companyia.
contacta'ns

Diferents solucions, una voluntat de servei