Un nínxol personalitzable


Al jardí-cementiri d'Última Llar, la fossa individual és la millor manera de disposar d'un espai personal i familiar per als teus animals difunts. Les fosses individuals poden ser de diferents mides, adaptades per a tot tipus d'animals. El manteniment de la fossa individual es fa mitjançant el pagament d'una quota anual. 
Al llarg de la nostra vida, malauradament podem veure com més d'una mascota ens deixa. En aquests casos, tenir una fossa individual al cementiri et permet enterrar-hi més d'un animal i tenir-los en la mateixa fossa, com un petit mausoleu familiar d'animals. Aquesta és una bona manera d'homenatjar-los conjuntament quan els vinguis a visitar.

Diferents opcions d'acabats

Un cop hi hem enterrat la teva mascota, la fossa individual es cobreix amb grava volcànica i a sobre hi posem una rajola amb el número de fossa. Opcionalment oferim també la possibilitat de posar-hi un monòlit de pedra amb una placa on podràs inscriure el text o epitafi que vulguis.

Fins i tot, si ens fas arribar una fotografia, podem imprimir-la sobre un suport ceràmic sobre el mateix monòlit. Són diferents opcions per al record del teu animal de companyia. També podràs deixar-hi pelutxos, petites escultures, flors o el que tu creguis convenient per decorar així el nínxol de la teva mascota.

Vine a visitar-nos